Добре дошли в нашия магазин!

Категории

Skype

Skype Me™!

Намерете ни във Facebook

За нас

 

Нашата история

Успех изграден върху солидни основи
Oleo-Mac е създаден през далечната 1972 година от предприемчивия италианец Ariello Bartoli, сега президент на компанията майка Yama Spa. Марката стартира с производството на моторни триони в непретенциозна малка фабрика, но скоро това се променя.
Фиг.1 Това е първата фабрика за производство на машини с марка Oleo Mac
Само 5 години по-късно Oleo-Mac e водещ производител в Италия. Екипът на компанията е многократно нарастнал, а фабриката значително се е променила. Но най-важното, е че компанията има амбицията да преследва мечтата си да стане една от водещите марки за горска и градинска техника на Стария континент и не само.
Фиг.2 Фабриката през 1977г   
 
 
 
Фиг.3 Екипът на OleoMac отбелязващ пет години от създаването на фирмата
 
Неуморните инженери влагат безкрайни часове в разработване и усъвършенстване на продукт, който да впечатлява със своето качество, надеждност и устойчивост.
Фиг.4 Създателят на OleoMac Ariello Bartoli със своите инженери  
Фиг.5 Ariello Bartoli изпробва новият продукт
 
И ето че резултатите не закъсняват, създадена е машина, която се радва на широко одобрение не само в Италия, но и в цяла Европа. Продуктовите линии работят с пълна сила за да могат да задоволят интереса на потребителите, а Oleo-Mac се нарежда на челните места сред производителите на моторни триони в Европа.
Фиг. 6 Производствената база 1977г  
 
 
 
Фиг.7 Моделът Oleo Mac250А
 
През 1992 водещия по това време в Италия, производител на моторни триони,храсторези, пръскачки,и друга горска и градинска техника Oleo-Mac обединява силитe си с друга популярна италианска марка-Efco и формира новият абсолютен лидер Emak.
Фиг.7 Производственият процес в Emak
 
През последния четвърт век Emak провежда интензивна политика на развитие, усъвършенстване и иновации, което бързо го прави една от водещите производствени сили в световен мащаб. През годините компанията се овенчава с редица успехи, като създаването на нова модерна производствена база в Италия през 1995год, получаване на сертификат за управление на качеството ISO 9001 през 1996год, създаване на филиали във водещи икономики, като Германия, Франция, Обединеното кралство и САЩ през 1998-1999год, обявена за компания номер 1 в сверата на успешния бизнес и финансовата надеждност през 2000год и много други.
Днес Emak има 135 дистрибутори в 85 държави и 5 континента, има 23 продуктови семейства и над 240 модела. Финансовите резултати на фирмата са изключителни, тя успява да достигне 0.5 млрд. лв оборот през 2010 год в сравнение с 70 млн лв през 1993год, която е първата й финансова година.
Фиг. 8 Пазарно разделение по регион на Emak през 2010г  
Фиг. 9 Пазарно разделение по сегмент на Emak през 2010
 
Зад марката OLEO MAC на българския пазар стои фирма Мина ЕООД. За повече информация вижте МИНА ЕООД компания с дългогодишен опит в инструменти и принадлежности за градинската и горска техника. Ние ще ви дадем добър съвет как да изберете най-правилния инструмент за нуждите ви, ще сме до вас при възникнали проблеми с машината и с голям асортимент от принадлежности и консумативи. 

Доверете се на професионалистите, доверете се на нас и ще изпитате радостта да работите с качествени, лесни за управление и поддържане машини на OLEO MAC